Frukost...

Mums! Nu har jag ätit frukost. Näringsrik frukost ;D (Idé från Elli)
Eller, asså min var inte jättenäringsrik egentligen. Först åt jag en torr gammal ljus macka med smör och ost. Sedan åt jag en macka med smör, ost och marmelad. Det var i och för sig nyttigt bröd, men marmelad är ju en sockerbomb. På tal om bomber fick jag tre badbomber av Elli eftersom att jag (faktiskt) her fyllt tolv. Elli säger att jag är en halvtonåring. Jag föredrar i så fall tolvåring. Jag vill inte vara en halv något.
I går somnade vi typ ett något. Alltså lite över ett. Vi såg på "Harry Potter and the Pholosopher's Stone" på min dator. Hehe, båda har sett den tidigare, men asså vem bryr sig? Inte jag i alla fall.
Hej sålänge från mej (och Elli lägger hon till här bakom). Jag ska inte predika mer, men jag återkommer senare i dag :)
Kram :)
Puss på er kära bloggläsare, glöm inte att kommentera!

Elli & Jag ^.^

Hon är här nu!!!!! Jippie!!! Eh, ja vi har tagit lite snygga (?) bilder på oss.




Kolla, elli har fått ett horn!!!!

Elli är verkligen den bästa ellipellivännen man kan ha. Hehe, vi tittar på "en prinsessas dagbok 1". I kväll ska vi se på 2:an. Filmen börjar närma sig slutet och det är spännande :P Fast jag vet hur det slutar eftersom jag har sett filmen några hundra gånger redan :)
Asså, jag vet att mitt bablande inte är så underhållande just nu, men eftersom att jag ser på en film är jag lite "borta".  Jag kanske borde skriva mer sedan när jag har något att skriva...
Hej då för en stund då :)


Här är hon :) Fast bilden är inte tagen i dag.

Vänta...

Åååh, tiden går så långsamt när man väntar! Elli kommer någon gång i dag men vi har inte sagt någon speciell tid. Hoppas att hon kommer snart för jag står inte ut mer!

Jag får fördröja tiden med att sätta in lite bilder på mej.


Kolla vilken god kvällsmat jag åt igår!


Jag vet, jag är söt =P



Ellipelli <3

I morgon ska min bästis Elli sova över hos mej. Hon är världens bästaste Elli ;P
Vi ska hitta på något kul, det har jag bestämt. Om jag vinner en miljon ska jag bjuda henne på Gröna Lund :)

Elli <3


Fram och Tillbaka

Jag har ju som sagt sovit över hos Tofflan i natt. Hon skulle och handla förut så jag gick hem. När hon kom tillbaka så gick jag till henne igen. Nu är hon på ICA så jag är hemma igen. När hon kommer tillbaka ska jag dit igen.

Nog om det. Jag tycker det är härligt med sommarlov. Man kan sova hur länge man vill på morgnarna. Det passar mig bra, för jag är så morgontrött. Men man kan ju inte bara sova på sommarlovet så jag ska till mina farföräldrar i Norge på trosdag. I mitten av juli ska jag till mina morföräldrar i Haparanda. Ungefär så ser det ut varje sommar. En gång åkte jag och mamma till Grekland, men det var innan det blev sommarlov.


Visst är jag söt ^.^,

Översovning och 40-årsfest

Herregud! Min mamma hade (som sagt) 40-årsfest i går och hon blöd sin barndomsbästis. Hon hat två döttrar i treårsåldern som är djävular utan horn. De tog sönder massor av mina saker, ritade på grejer i mitt rum samt rev ner allting från mina hyllor. Eftersom att det inte var mitt fel att mamma lät dem komma in i mitt rum fast jag inte ville det så tar (stackars) mamma på sig jobbet att städa. Jag kanske får hjälpa henne lite.

Annars var det en bra fest med utsökt (ett för vuxet ord jag vet) mat och –om man inte räknar med småbarnen– trevliga gäster.

Buffén på mammas fest


Tofflan på festen

Efteråt sov jag över hos Tofflan. Det var roligt (som alltid) och när jag väl somnat så sov jag gott till kvart över elva.

Morgon ^^,


Fredagen den 13

Hjälp! I dag är det fredagen den 13. Hoppas att jag inte råkar ut för en allvarlig olycka Oo
Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända i dag. Jag kanske ringer någon kompis. Jag ska sova över hos Tofflan i kväll, men jag har inte snackat med henne på ett tag. Jag får ringa henne senare.
Mina fötter helt kort



Mamma ska faktiskt ha 40-års fest i kväll. Tofflan är med på den festen då. Jag sätter in lite bilder i morgon.

Grönalund

I dag invigde en nybliven tolvåring sommarlovet genom att gå på grönalund med två av sina bästaste bästisar!
Vi hade dunderkul! Det var jättelite folk och andra gången vi gick i lustiga huset var det nästan bara vi där :)

Okej, jag ska ta det från början så att det blir lite lättare att förstå.
Först gick jag hem till Anni. Efter ett tag åkte jag och hon tunnelbana till Slussen. Där på perrongen var det en "skum" typ med långt fett hår, konstiga kläder, flackande blick och något som liknade simglasögon. Han kollade på mej och Anni och sedan pekade han på mig och sa något osammanhängande. Anni hade sakta dragit sig bakåt utan att jag märkt det, men nu var hon liksom borta. Jag fick panik och sprang till andra sidan av perrongen (okej, inte riktigt andra sidan men långt i alla fall) där jag hittade Anni. Sedan såg den ängeln att han gick på ett tåg mot Norsborg så vi kunde slappna av igen medan vi väntade på nästa tåg som skulle ta oss till Elli, våran andra bästis. Hon och hennes pappa hämtade oss med bil på stationen som jag inte kommer ihåg vad den hette och sedan åkte vi till grönan. Anni hade fått tag på något som gjorde att både hon, jag och Elli fick både åkband och gröna kortet (som ger en gratis inträde hela året) för bara tre hundra kronor var. Sedan sprang vi in på grönalund och försökte hitta en kiosk där vi kunde få våra gröna kort. Det första vi gjorde efter det var att gå lustiga huset. Jag försökte ta ett kort där inne, men det gick inte så bra. Bilden som togs på utvägen (flygande mattan) blev inte så bra, så vi köpte inte det. Vi gick vidare till vikingaskeppet, lyktan, de flygande elefanterna, tekopparna, popexpressen, extreme (fast det var bara Anni och Elli som åkte den), slänggungan, jetline, vilda musen, blå tåget, kvasten och mycket mer! Vilda musen åkte vi två gånger. Andra gången köpte jag fotot. Vi gick lustiga huset två gånger också. Andra gången var det nästan folktomt.

Anni och Elli utanför Gröna Lund.

Födelsedag & Skolavslutning

Jippie!!
I dag fyller jag 12 år. Äntligen är jag lika gammal som min bästis Anni. Jag firades av mamma, pappa, mormor, morfar och min lilla kisse i morse. Den besta presenten var en blå digitalkamera. Det passade bra, för då kunde jag ta kort på skolavslutningen som höll till på den regninga skolgården i dag. Det är lite av en tradition att det regnar på skolavlutningen. Femman sjöng Hakuna Matata (du vet den låten som Timon och Pumbaa sjunger) och det var det ända uppträdandet som publiken klappade takten åt om man inte räknar med lärarna som sjöng "Jag vill vara din, Margareta" fast med en annan text. Jag ser det som ett bra tecken.

Visby

Jag har varit i Visby för att fira mammas födelsedag. Jätteroligt faktiskt. Vi tittade på ringmuren, badade, handlade, satt på fina uteserveringar och mycket mer! Det var faktiskt väldigt trevligt att åka båten också på vägen dit. På hemvägen var det tråkigt, men det är kanske inte så konstigt...


På väg till Visby (Gotland)
Jag sitter på båten som går till Visby i Gotland.


Staden Visby i Gotland
En bild av Visby som jag tog. Innehåller en ruin och massa gamla hus.
Och havet så klart.



Jag sitter på stranden i Visby.

RSS 2.0